Monday , July 22 2024

Ucrainean prins la Vama Vicovu de Sus la volanul unei mașini cu numere italiene false

Polițiștii de frontieră suceveni cercetează un cetățean ucrainean care s-a prezentat la control conducând un autovehicul radiat din circulație de către autoritățile italiene, având aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Italiei, false.
Joi, 27 iunie a.c., în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus  s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean ucrainean. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, conducea un autovehicul marca DAIMLER AG MB245, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Italiei.
În urma controlului de frontieră efectuat de polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare al autoturismului nu este același cu cel din certificat. Drept urmare, s-au efectuat verificări suplimentare care au arătat  că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul și că autoturismul prezentat la control figurează radiat din circulație de către autoritățile italiene din data de 21 mai 2024.
Cetățeanului i s-a adus la cunoștință faptul că autoturismul poate părăsi PTF Vicovu de Sus doar pe platformă.
Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Vezi si

Trei zile pline de dansuri și cântece bucovinene la Câmpulung Moldovenesc. Show total susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, urmat de un fabulos foc de artificii

În weekendul acesta, principalul eveniment din zona de munte a județului Suceava a fost Festivalul …