Sunday , December 4 2022

Ucigasul unei batrane din Veresti, trimis in judecata


N ancheta a durat aproape cinci luni fiindc\ t=n\rul acuzat de viol [i omor ba `[i recuno[tea, ba nu `[i recuno[tea faptele

Ieri, prin rechizitoriul Parchetului de pe lâng\ Tribunalul Suceava din s-a dispus trimiterea în judecat\, în stare de arest preventiv, a lui Liviu Mistodie din Vere[ti, pentru s\vâr[irea infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativ\ la infracţiunea de viol [i omor.
Liviu Mistodie a fost re]inut de poli]i[ti în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2010, sub acuza]ia de violare de domiciliu [i omor calificat. Ini]ial, t=n\rul în v=rsta de 24 ani [i-a recunoscut fapta, declar=nd în fa]a anchetatorilor ca avea nevoie de bani, a[a c\ a intrat în casa b\tr=nei Otilia Curelaru din Vere[ti, în v=rsta de 82 ani, pe care a b\tut-o [i a omor=t-o. Trupul femeii a fost g\sit de poli]i[ti la data de 17 octombrie anul trecut  în mijlocul casei, dezbr\cat [i într-o pozi]ie improprie, motiv pentru care au b\nuit ca b\tr=na a fost violat\ înainte de a fi omor=t\, suspiciune confirmat\ atunci de medicii legi[ti.
Prin actul de sesizare a instanţei s-a reţinut c\ în seara de 15.10.2010 Liviu Mistodie a p\truns f\r\ drept în curtea locuinţei Otiliei Curelaru [i apoi în  locuinţa acesteia unde a exercitat acte de violenţ\ asupra victimei, lovind-o cu pumnii la nivelul corpului [i a încercat s\ între]in\ raporturi sexuale cu aceasta.
Anchetatorii au stabilit c\ în cadrul actelor de violen]\ exercitate asupra b\tr=nei, inculpatul a comprimat forma]iunile vasculo-nervoase ale g=tului [i i-a provocat fractur\ de corn superior os hioid care a condus la decesul victimei.
De[i ini]ial inculpatul a recunoscut s\vâr[irea infrac]iunilor de violare de domiciliu [i omor, ulterior [i-a retras declara]iile, sus]in=nd `n fa]a anchetatorilor [i `n instan]\ c\ nu se face vinovat de s\vâr[irea infrac]iunilor re]inute în sarcina sa.
Liviu Mistodie a fost re]inut `n data de  17.10.2010 [i arestat preventiv de Tribunalul Suceava începând cu data de 18.10.2010. (N.R.)

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …