Tuesday , July 23 2024

Tupeu de hoț. A condus fără permis o mașină fără RCA de la Solca până la Arbore, unde a fost prins furând din Penny

Luni, la ora 11.58, polițiștii au fost sesizați de paznicul de la magazinul Penny din comuna Arbore că a prins un hoț în magazin.

Polițiștii deplasați la fața locului la fața locului l-au găsit pe M. Stelică, din orașul Solca,  care a sustras din magazin produse fără să le plătească la casă, fiind interceptat de paznic, care a sunat la 112.

Hoțul a declarat că s-a deplasat de la domiciliu până la magazinul Penny din comuna Arbore cu autoturismul proprietate. Acesta fiind verificat în bazele de date, s-a constatat însă că nu posedă permis de conducere. De asemenea, autoturismul nu avea RCA valabil, motiv pentru care bărbatul din Solca a fost amendat  și au fost reținute retinute certificatul de înmatriculare si plăcutele, vehiculul fiind imobilizat.

De asemenea, individul s-a ales și cu  dosar penal pentru infracțiunile de „furt” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …