Friday , December 1 2023

Trupul unui bărbat de 57 de ani, găsit carbonizat într-un apartament din Câmpulung Moldovenesc

Miercuri dimineață Poliția  Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 de către o femeie despre faptul că a găsit o persoană carbonizată  într-un apartament situat pe str. Trandafirilor.

Polițiștii deplasațI de urgență la fața locului au stabilit că  Băieșu Ion, de 57 ani, locuia împreună cu mama sa, acesta din urmă având un apartament în proprietate pe str Trandafirilor, ce era în renovare de mai mult timp, urmând ca bărbatul să se mute acolo.

Din data de 12 mai 2022,   Băieșu Ion s-a mutat în apartament, desfășurând în sufragerie și activități de reparații electronice.

MarțI seara, a  vorbit la telefon cu un amic și i-a spus acestuia că a fost în oraș la o bere. Miercuri dimineață, în jurul orei 10.50, amicul lui Băieșu Ion, ce avea o cheie la apartament, unde și lucra ocazional pentru amenajări, a deschis ușa cu cheia iar  în interior a constatat că bărbatul este carbonizat, în  apartament producându-se un incendiu, totul fiind înnegrit de fum, iar geamurile termopan crăpate.

În aproximativ 10 minute a ajuns și un echipaj  ambulanțier ce a constatat  decesul lui Băieșu Ion, prin examinarea corpului persoanei nefiind identificate leziuni specifice de agresiune fizică.

Fiul bărbatului mort a spus  că tatăl său consuma în mod frecvent băuturi alcoolice și suferea de diabet, iar în trecut a avut un infarct miocardic acut și nu consideră că vreo persoană a săvârșit fapte asupra integrității fizice a tatălui său sau fapte de incendiere asupra locuinței.

În urma incendiului declanșat în imobil, au ars bunurile în apartament, a fost afectat imobilul în ansamblu, datorită fumului propagat, însă nu au fost puse în pericol alte persoane sau bunuri din cadrul blocului de locuințe.

Cauza incendiului indicată de către echipajul de pompieri, a fost sursă foc deschis, posibil brichetă sau chibrituri, Băieșu Ion obișnuind să fumeze în casă în mod regulat.

Trupul persoanei vătămate a fost ridicat și dus la morga Spitalului din Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă autopsia cadavrului.

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …