Trupa suceveana DeepSystem – invitata la Eurovision Albania

reportersite
07 ianuarie 2011, 21:56

cei trei membri componen]i ai trupei s-au întors  zilele trecute din  turneul sus]inut în Albania [i au anun]at ca au fost invita]i speciali la concursul na]ional Eurovision organizat în aceasta ]ar\

Se pare ca anul 2010 a fost unul de succes pentru DeepSystem, mai ales în afara ]\rii, în Europa. B\ie]ii tocmai s-au întors din turneul sus]inut în Albania la sfâr[it de an [i au anun]at ca au fost invita]i speciali la concursul na]ional Eurovision, difuzat pe TVSH2. Ei au fost invita]i [i la postul na]ional de televiziune Vizion Plus, canal tv unde au fost invita]i [i  artişti ca Inna, Edward Maya etc. Trupa se men]ine de ceva vreme în topurile ]\rilor balcanice [i se ocupa constant de dezvoltarea lor personala privind aptitudinile artistice. Cea de-a opta piesa din repertoriu, „Work”, care a luat via]a în urma colaborării lor cu Connect-R [i Chrys Mayer, a fost lansata în urma cu doar doua luni, iar evolu]ia sa în rândul fanilor este în continua cre[tere.

Mai mult, deoarece varianta club a penultimei piese, „Arabesque”, a fost una de succes, fiind lansata ca un test, b\ie]ii au hot\r=t sa lucreze [i la varianta radio, care va fi lansata c=t de curând. Unul dintre componen]i DeepSystem, [i anume Aiden Rey, se preg\te[te sa lanseze  un single în varianta solo, cel mai probabil în luna februarie. Astfel, DeepSystem a avut parte de succes peste succes, una dintre cele mai mari reu[ite fiind chiar prezen]a la Eurovision, în Albania. “În nici doi ani de la lansare ne bucur\m de succese chiar nea[teptate. Se munce[te mult, dar sunt tineri [i noi ne bucur\m sa lans\m astfel de trupe. {i boto[\neanul Ciupy ar urma sa scoata pe pia]a un album solo”,  ne-a spus managerul  acestei trupe, Ionu] Bejinariu, care este [i managerul portalului Tu[iRom=nia.

Lansata în toamna anului trecut, trupa DeepSystem, compusa din sucevenii Andrei Socoliuc, alias Aiden Rey, în v=rsta de 21 de ani, DJ Andrei Dumitru Petrovici – Andreas Presta, de 22 ani, [i boto[\neanul Andrei Vornicu cunoscut, sub numel de “Ciupy”, se bucura de un succes de invidiat în ]\ri precum Albania, Turcia, Grecia, Polonia [i Italia. Mai mult decât atât, trupa face furori în beach-club-urile din Albania, având la activ deja cinci concerte, iar altele urmeaza sa aiba loc, rezerv\rile fiind deja f\cute. Managerul portalului TuSiRomânia.ro, Ionu] Bejinariu, i-a îndrumat pe cei trei tineri înca de la început [i se ocupa în continuare de programarea concertelor acestora în diferite ]\ri, nu numai în Albania. DeepSystem are deja cereri pentru a sus]ine concerte în Grecia [i Turcia pentru aceasta lun\. Potrivit managerului lor, b\ie]ii au deja piese pentru un album, [ase dintre acestea fiind lansate, iar restul, pâna la 13, sunt cântate doar în concertele lor. Primele ecouri ale pieselor c=ntate de DeepSystem au fost semnalate în topurile radio din Albania, Turcia, Grecia, Polonia [i Italia. În România, b\ie]ii au participat la diferite evenimente locale, au sus]inut concerte în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, F\lticeni, Suceava, Târgu Neam] [i Boto[ani.

Trupa DeepSystem are propriul site, deepsystem.ro, unde pot fi vizionate film\ri de la concertele sus]inute de b\ie]i atât în ]ar\, cât [i în beach-club-urile din Albania, sunt postate fotografii cu membrii trupei, dar pot fi, de asemenea, ob]inute informa]ii despre viitoarele concerte sau chiar lans\ri. În momentul de fa]a , b\ie]ii mai lucreaza [i la studioul de produc]ie (Jhaps Production By Tu[iRom=nia), împreuna cu “Da Fleiva”, unde produc piese pentru arti[i din ]ara [i  din str\in\tate. (Cristina SCOR}ARIU)