Friday , October 7 2022

Trenuri directe spre litoral, în mini- vacanța de Paști

In perioada 30 aprilie – 4 mai, CFR Călători va asigura, în plus față de trenurile existente în programele de circulație, legături cu trenuri directe din Iași / Suceava spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. Trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere și vagoane cușetă

CFR Călători a anunțat luni că va introduce legături cu trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paști. De asemenea, compania suplimentează cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 4 mai, CFR Călători va asigura, în plus față de trenurile existente în programele de circulație, legături cu trenuri directe din București Nord, Iași / Suceava, Timișoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă.

Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

CFR Călători roagă pasagerii să își planifice din timp călătoria, să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să își procure din timp biletele, care pot fi cumpărate cu anticipaíe online, de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism).

Vezi si

O polițistă din Cernăuți a murit împușcată în cap de un pedofil pe care încerca să-l rețină în fața unei școli

O polițistă de patrulare, în vârstă de 22 de ani, a fost împușcată în cap, …