Tuesday , July 23 2024

Trenul Timișoara- Suceava -Iași, întârziere de 5 ore din cauza unei locomotive defecte

Trenul Timișoara- Suceava – Iași va ajunge la destinație cu o întârziere de aproximativ 5 ore, după ce locomotiva s-a stricat în stația Lugoj, a anunțat duminică CFR Călători.

„Trenul IR 1831 Timișoara Nord – Iași, cu plecare din Timișoara Nord în această dimineață – 29 iunie 2024, va ajunge la Iași cu o întârziere de aproximativ 300 de minute. Întarzierea este generată de defectarea locomotivei în stația Lugoj”, a transmis compania, conform Mediafax.

Trenul își va relua circulația în condiții de siguranță cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Arad, după efectuarea tuturor procedurilor specifice unei asemenea situații. CFR Călători a oferit călatorilor, în stația Lugoj, apă și produse de patiserie.

Trenul IR 1831 a plecat dimineață la ora 07.00 din Timișoara și ar fi trebuit să ajungă la Suceava la ora 21.30, iar la Iași la ora 23.27. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …