Tuesday , May 17 2022

Trenul Suceava – București are întârziere peste 90 de minute pentru că s-a defectat locomotiva

Întârziere de peste 90 de minute pentru trenul de pe ruta Suceava – București, după ce locomotiva s-a defectat. CFR Călători anunță că trenul IR 1754 Suceava-București Nord e oprit între stațiile Periș și Buftea, din cauză că locomotiva s-a stricat. O altă locomotivă a plecat să preia trenul, însă este estimată o întârziere de peste o oră și jumătate.

„Ca urmare producerii unei defecțiuni la locomotiva trenului IR 1754 Suceava- București Nord între stațiile Periș și Buftea, acesta își va relua mersul în condiții de siguranță, cu o locomotivă ce va sosi de la Depoul București”, transmite CFR Călători.

“Astăzi, 20 ianuarie 2022, ca urmare producerii unei defecţiuni la locomotiva trenului IR 1754 Suceava- Bucureşti Nord între staţiile Periş şi Buftea, acesta îşi va relua mersul în condiţii de siguranţă, cu o locomotivă ce va sosi de la Depoul Bucureşti şi cu o întârziere estimată de peste 90 de minute aşteptând reluarea alimentării cu tensiune. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumeşte pentru înţelegere”, precizează sursa citată.

Compania estimează o întârziere de peste 90 de minute.

Trenul urma să ajungă în Gara de Nord la ora 18.29.

Vezi si

Incendiu uriaș la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei (VIDEO)

Duminică seara, la ora 22.41, a fost anunțată izbucnirea unui puternic incendiu la clădirile unei …