Tuesday , October 4 2022

Trei tineri suceveni au furat doua masini pe care le-au folosit la un furt de materiale pirotehnice

N trei tineri au furat joi dou\ ma[ini parcate în municipiul Suceava, cu care au mers la un garaj, de unde au furat produse pirotehnice în valoare de 40.000 de lei, folosite pentru focuri de artificii n ma[inile au fost abandonate apoi în p\dure

Potrivit Poli]iei Jude]ene Suceava, Maria S. `n v=rst\ de 55 ani din municipiul Suceava [i Ionel P. din comuna Bune[ti, au reclamat joi prin serviciul de urgen]\ 112, c\ le-au fost furate autoturismele parcate în municipiul Suceava, în timp ce D\nu] M. `n v=rst\ de 43 de ani a reclamat c\ din garajul s\u, situat tot pe raza municipiului, au fost furate produse pirotehnice de]inute legal, folosite pentru focuri de artificii, în valoare de circa 40.000 lei.
În urma cercet\rilor, poli]i[tii au stabilit c\ furturile au fost comise de Florin P. de 26 ani [i Stelic\ U. de 29 ani, ambii din comuna Ad=ncata, `mpreun\ cu Vasile P. din municipiul Suceava. Poli]i[tii au stabilit c\ în noaptea de miercuri spre joi cei trei au furat cele dou\ autoturisme cu care au mers la un garaj unde au p\truns prin for]area sistemului de închidere [i de unde au furat produsele pirotehnice pe care le-au înc\rcat în autoturisme.
Cele dou\ autoturisme au fost apoi abandonate, fiind g\site în p\dure, în zona comunelor P\tr\u]i [i Adâncata. Pân\ în prezent a fost prins unul doar Florin P., care a fost re]inut pentru 24 de ore pentru furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat `n totalitate [i a fost restituit p\r]ilor v\t\mate, cercet\rile fiind continuate `n vederea prinderii [i a celorlal]i doi suspec]i. (O.S.)

Vezi si

1,4 milioane de euro pentru modernizarea unui kilometru de drum județean în zona de munte

Nu mai puțin de cinci oferte au fost depuse la licitația organizată recent de Direcția …