Sunday , December 4 2022

Trei tineri din Suceava, cercetati pentru trecerea ilegala a frontierei si contrabanda cu tigari

poli]i[tii de frontiera suceveni au depistat [i re]inut trei tineri care au încercat sa evite controlul de frontiera pentru a introduce ilegal în ]ara ]ig\ri de contrabanda n ]ig\rile (1.500 pachete marca „Viceroy”) în valoare de 10.500 de lei au fost ridicate în vederea confisc\rii iar persoanelor în cauza poli]i[tii de frontiera le-au întocmit acte premerg\toare sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de trecere ilegala a frontierei [i contraband\.

Trei tineri din Suceava sunt cerceta]i pentru trecerea ilegala a frontierei [i contrabanda cu ]ig\ri, dupa ce, joi sear\, la intrarea în ]ara prin Vama Siret, au cobor=t dintr-un autoturism [i au s\rit gardul ce împrejmuie[te punctul de trecere al frontierei (PTF) pentru a evita controlul poli]i[tilor de frontier\. Reprezentan]ii Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontiera (IJPF) Suceava au anun]at, vineri, ca poli]i[tii de frontiera de la Vama Siret au observat, joi sear\, pe sensul de intrare în ]ar\, un autoturism din care au ie[it trei persoane care aveau asupra lor bagaje voluminoase.
Cei trei au s\rit gardul ce împrejmuie[te Punctul de Trecere al Frontierei, încerc=nd astfel sa se sustraga de la control. Ulterior, cele trei persoane au fost re]inute dupa o ac]iune comuna a poli]i[tilor de frontiera de la SPF Siret [i cei ai Poli]iei ora[ului Siret. În urma cercet\rilor, s-a stabilit ca doi din cei trei fugari cu v=rste cuprinse între 20 [i 21 de ani, sunt din comuna suceveana Mu[eni]a, iar unul din ora[ul Siret.
Pe traseul parcurs de ace[tia au fost g\site abandonate [ase gen]i pline cu ]ig\ri de contraband\. Întreaga cantitate de ]ig\ri însum=nd 1.500 de pachete marca “Viceroy”, în valoare de 10.500 de lei, a fost confiscat\, iar cei trei tineri sunt cerceta]i pentru trecerea ilegala a frontierei [i contraband\. Totodat\, [oferul autoturismului cu care cei trei tineri au intrat în ]ar\, un t=n\r de 24 de ani, din Siret, este cercetat pentru contraband\. (D.P.)

Vezi si

Patru autoutilitare dintr-o parcare din Șcheia au fost distruse de un incendiu (FOTO, VIDEO)

Duminică seara a fost semnalată izbucnirea unui incendiu la o autoutilitară dintr-o parcare de pe …