Tuesday , March 5 2024

Trei tineri din Suceava, cercetati pentru trecerea ilegala a frontierei si contrabanda cu tigari

poli]i[tii de frontiera suceveni au depistat [i re]inut trei tineri care au încercat sa evite controlul de frontiera pentru a introduce ilegal în ]ara ]ig\ri de contrabanda n ]ig\rile (1.500 pachete marca „Viceroy”) în valoare de 10.500 de lei au fost ridicate în vederea confisc\rii iar persoanelor în cauza poli]i[tii de frontiera le-au întocmit acte premerg\toare sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de trecere ilegala a frontierei [i contraband\.

Trei tineri din Suceava sunt cerceta]i pentru trecerea ilegala a frontierei [i contrabanda cu ]ig\ri, dupa ce, joi sear\, la intrarea în ]ara prin Vama Siret, au cobor=t dintr-un autoturism [i au s\rit gardul ce împrejmuie[te punctul de trecere al frontierei (PTF) pentru a evita controlul poli]i[tilor de frontier\. Reprezentan]ii Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontiera (IJPF) Suceava au anun]at, vineri, ca poli]i[tii de frontiera de la Vama Siret au observat, joi sear\, pe sensul de intrare în ]ar\, un autoturism din care au ie[it trei persoane care aveau asupra lor bagaje voluminoase.
Cei trei au s\rit gardul ce împrejmuie[te Punctul de Trecere al Frontierei, încerc=nd astfel sa se sustraga de la control. Ulterior, cele trei persoane au fost re]inute dupa o ac]iune comuna a poli]i[tilor de frontiera de la SPF Siret [i cei ai Poli]iei ora[ului Siret. În urma cercet\rilor, s-a stabilit ca doi din cei trei fugari cu v=rste cuprinse între 20 [i 21 de ani, sunt din comuna suceveana Mu[eni]a, iar unul din ora[ul Siret.
Pe traseul parcurs de ace[tia au fost g\site abandonate [ase gen]i pline cu ]ig\ri de contraband\. Întreaga cantitate de ]ig\ri însum=nd 1.500 de pachete marca “Viceroy”, în valoare de 10.500 de lei, a fost confiscat\, iar cei trei tineri sunt cerceta]i pentru trecerea ilegala a frontierei [i contraband\. Totodat\, [oferul autoturismului cu care cei trei tineri au intrat în ]ar\, un t=n\r de 24 de ani, din Siret, este cercetat pentru contraband\. (D.P.)

Vezi si

793 de absenți la Proba obligatorie de la simularea examenului de Bacalaureat 2024

Simularea probelor scrise ale examenului național de Bacalaureat 2024 a continuat, marți, cu proba la …