Saturday , February 24 2024

Trei tineri care au amenintat cu arma o femeie pentru a le da banii, arestati preventiv

Trei tineri din comuna sucevean\ B\lc\u]i au fost aresta]i, miercuri, de Judec\toria R\d\u]i, pentru tentativ\ de tâlh\rie, dup\ ce au amenin]at o femeie cu o arm\ neletal\ pentru a le da banii [i au [i tras un foc asupra victimei, r\nind-o superficial.
Potrivit Poli]iei Jude]ene Suceava, cei trei tineri, cu vârste de 17 ani, 18 ani [i 19 ani, to]i din comuna B\lc\u]i, au fost aresta]i miercuri, de Judec\toria R\d\u]i, pentru tentativ\ de tâlh\rie.
Conform sursei citate, în noaptea de vineri spre sâmb\t\ Poli]ia a fost sesizat\ c\ o tân\r\ de 26 de ani din Republica Moldova, cu re[edin]a în municipiul R\d\u]i, a fost victima unei tentative de tâlh\rie [i a fost transportat\ la Spitalul din Siret, femeia având o plag\ la coapsa dreapt\, care ar fi putut fi produs\ prin împu[care cu o arm\ neletal\.
În urma cercet\rilor s-a stabilit c\ vineri sear\, în jurul orei 22.00, tân\ra a mers cu autoturismul s\u în satul Negostina, în vizit\ la o rud\. În timp ce se afla în ma[in\, în zon\ a observat trei tineri, unul dintre ace[tia solicitându-i banii [i a amenin]at-o cu un pistol.
Femeia a pornit ma[ina [i a reu[it s\ fug\ dup\ care a sim]it o durere la coapsa dreapt\ [i a mers la spital, unde s-a constatat c\ avea o ran\ superficial\ provocat\ de o arm\ neletal\.
Cei trei agresori au fost identifica]i mar]i de poli]i[ti, fiind luat\ m\sura re]inerii lor pe o perioad\ de 24 ore.
Suspec]ii au fost prezenta]i miercuri Judec\toriei R\d\u]i, care a emis mandate de arestare preventiv\ pentru o perioad\ de 29 de zile. (O.S.)

Vezi si

“Micii Luptători – Șansa la viață” – proiect de 700.000 de euro pentru dotarea a 5 paturi de terapie intensivă pentru nou-născuți la Maternitatea Suceava

Poate părea mult ca aproximativ 140 de mii de euro să fie dotările pentru un …