Sunday , February 5 2023

Trei tentative de suicid într-o singură zi

urgente [800x600]


In după-amiaza zilei de duminică, 3 iulie, o tânără în localitatea Cacica a încercat să-şi încheie socotelile cu viaţa în urma unor neînţelegeri în familie. Aceasta a înghiţit pastile de Tenap, Anxiar şi Xanax, medicamente folosite de către bunicul, respectiv mama fetei. In urma unui apel la 112 din partea unui membru al familie, fata a fost transportată de către o ambulanţă la Spitalul din Gura Humorului, unde se află internată pentru supraveghere.
Si medicii urgentişti din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava s-au luptat să stabilizeze doi pacienţi care şi-au dorit moartea. Unul, în vârstă de 32 de ani din Rădăuţi, pe fondul unui etilism acut, a înghiţit insecticid din cauză că se certase cu nevasta, iar în prezent se află internat la Terapie Intensivă.
G. L. în vârstă de 38 de ani din localitatea Mereni, a ajuns la UPU Suceava în noaptea de duminică, în stare gravă după ce s-a intoxicat voluntar cu Diazepam. Medicii urgentişti au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a-l stabiliza şi a fost internat la secţia Medicală a Spitalului Judeţean Suceava. (Cristina RUSTI)

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …