Saturday , June 15 2024

Trei soferi bauti s-au ales cu dosar penal dupa ce au fost prinsi de Politie

N unul a fost prins vineri sear\, altul `n noaptea de vineri spre s=mb\t\ iar al treilea `n seara zilei de s=mb\t\ n to]i aveau mai mul]i ani de experien]\ `n ale [ofatului [i, din fericire, p=n\ s\ fi fost depista]i de Poli]ie c\ au consumat b\uturi alcoolice, niciunul dintre ei nu a comis vreun eveniment rutier
Vineri sear\, pe raza comunei Vama, pe DN 17, agen]ii Postului de Poli]ie Vama au oprit o autoutilitar\ condus\ de Mihai P., de 54 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoria ”B”, din 1984. „~ntruc=t cel `n cauz\ emana halen\ alcoolic\, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,86 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei”, se arat\ `ntr-un comunicat al Inspectoratului de Poli]ie Jude]ean (IPJ) Suceava. ~n cauz\ s-a `ntocmit dosar penal ce va fi solu]ionat procedural.
~n noaptea de vineri spre s=mb\t\, 28 august, la ora 00.20, un echipaj de poli]ie din cadrul Poli]iei municipiului F\lticeni a depistat [i oprit `n trafic, pe strada Plugari din localitate, un autoturism `nmatriculat `n str\in\tate [i condus de Ion A., de 34 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „B, C, BE, CE” din anul 1994. „Fiind testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o valoare de 1,25mg/l alcool pur `n aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal F\lticeni”, se precizeaz\ `n comunicatul de pres\ al IPJ Suceava. ~n cauz\ s-a `ntocmit dosar penal ce va fi solu]ionat procedural.
S=mb\t\ sear\, la ora 21.45, un echipaj din cadrul Posturilor de Poli]ie Moldova Suli]a, Fundu Moldovei [i Breaza a oprit pentru control, pe DJ 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, un autoturism condus de {tefan F., de 33 ani, din comuna Moldova Suli]a. ~n urma verific\rilor efectuate s-a constatat c\ acesta nu are permis de conducere, iar autoturismul are numerele de `nmatriculare expirate din 2009. „Deoarece {tefan F. prezenta halen\ alcoolic\, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg alcool pur `n aerul expirat, dup\ care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. I s-a `ntocmit dosar penal”, men]ioneaz\ IPJ Suceava. (D.P.)

Vezi si

Studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară Suceava, premiați la etapa națională a concursului ”Ecotrophelia”

În perioada 12-13 iunie a.c., trei echipe de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară …

error: