Wednesday , October 4 2023

Trei sesiuni suplimentare de susținere a probei practice pentru permisul auto, organizate în luna iunie

Alexandru Moldovan, prefectul județului Suceava, a anunțat că  a aprobat organizarea unor sesiuni suplimentare de examinare la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere, în exclusivitate pentru categoria B, în zilele de  sâmbătă 10, 17 și 24 iunie a.c.

Pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna iunie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00 – 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați să fie prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Similar celorlalte sesiuni suplimentare organizate până la această dată, programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30., oferindu-se astfel candidaților care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu orele 12.30, se precizează într-un comunicat transmis de Prefectura Suceava. (O.S.)

Vezi si

Deputatul sucevean Andi Grosaru a fost sancționat pentru atacul grosolan la adresa colegilor din grupul minorităților. I s-a luat dreptul la cuvânt timp de 2 luni

Deputatul sucevean Andi Grosaru este sancționat pentru declarația despre grupul minorităților naționale. El a spus …