Thursday , April 18 2024

Trei persoane au murit intr-un accident produs azi-noapte la Poiana Stampei

ma[ina în care se aflau cele trei victime a p\r\sit partea carosabila [i s-a izbit violent de un cap de pod n  accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul oboselii la volan, în condiţiile în care nu există niciun fel de urmă de frânare
Trei persoane au murit în urma unui accident de circulaţie produs în noaptea de duminică spre luni, pe D 17, în comuna suceveană Poiana Stampei, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un şanţ şi s-a izbit violent de un cap de pod.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, Petru A. (50 ani), din Târgu Frumos, conducea, în noaptea de duminică spre luni, un autoturism pe DN17, în comuna Poiana Stampei, iar la coborârea unei pante a pierdut controlul volanului. Maşina a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului, izbindu-se violent de un cap de pod.
Aceeaşi sursă precizează că accidentul s-a produs, cel mai probabil, pe fondul oboselii la volan, în condiţiile în care nu există niciun fel de urmă de frânare.
În urma impactului, şoferul şi cei doi pasageri, o femeie de 57 de ani [i un b\rbat de 55 de ani, au murit.

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …