Friday , September 30 2022

Trei persoane au încercat să fure plasa unui gard în Şcheia

Polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Şcheia au fost sesizați joi seară că un bărbat a observat persoane necunoscute în zona unei case aflate în construcție, în vecinătatea locuinței sale și este posibil ca aceste persoane să sustragă bunuri.

În momentul în care echipajul de poliție a pătruns pe str. Bisericii, din satul Şcheia, a observat, la ­apro­­ximativ 100 de metri distanță, trei  persoane necunoscute care încercau să transporte o plasă de gard, iar în momentul în care hoții au observat autospeciala de poliție au abandonat plasa de gard și au fugit, în direcții diferite, pe terenurile virane din zonă, spre cartierul de rromi din vecinătate, nefiind posibilă urmărirea acestora.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că cele trei persoane au încercat să sustragă plasa de gard, aceasta fiind luată de la gardul împrejmuitor al unui imobil aflat în construcție pe str. Bisericii, unde era folosită ca poartă auto provizorie, fiind asigurată doar cu două bucăți de sârmă.

În cauză urmează a fi identificată persoana vătă­mată, imobilul în cauză fiind în stadiul de construcție «la roșu». S-au verificat împrejurimile locului faptei, neexistând indicii cu privire la comiterea vreunei alte fapte penale. Vecinul care a anunțat Poliția a declarat polițiștilor că nu recunoaște persoanele care au încercat să sustragă plasa respectivă de gard, doar le-a văzut din depărtare, necunoscând nici identitatea proprietarului imobilului de unde s-a încercat sustragerea bunului respectiv. În zona comiterii faptei nu au fost identificate camere de supraveghere video. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de «tentativă de furt calificat». (O.S.)

 

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …