Sunday , January 29 2023

Trei persoane au fost reţinute după un scandal produs pe un imaș din Burla

Cele trei persoane au fost reţinute după un scandal monstru pe un imaș din comuna Burla și sunt acuzate de ultraj, ameninţare, lovire și distrugerepolitie

La data de 26 iunie 2018, poliţiștii au continuat cercetările cu privire la infracţiunile de „ultraj”, „lovire sau alte violenţe”, „ameninţare”, „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice” produse în seara de 24 iunie a.c., pe raza comunei Burla. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au emis mandate de aducere pe numele lui Valentin Paraiciuc, Cristinel Paraiciuc și Crina Comariţan, aceștia fiind găsiţi și duși pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

În urma probelor administrate, procurorii au dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi pentru patru infracţiuni de „ameninţare” săvârșite în dauna persoanelor vătămate Adrian M., Alexandru D., Andrei H. și Sara B., două infracţiuni de „lovire sau alte violenţe” comise în dauna persoanelor vătămate Adrian M. și Andrei H. și o infracţiune de „distrugere” în dauna persoanei vătămate Ion M..

Procurorii rădăuţeni au dispus reţinerea suspecţilor Valentin Paraiciuc, Cristinel Paraiciuc și Crina Comariţan pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. Ieri, aceștia urmau să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

In seara zilei de 24 iunie 2018, între mai multe persoane a avut loc un scandal pe un imaș de pe raza comunei Burla. Nemulţumiţi de prezenţa persoanelor vătămate pe imașul unde își duc ei oile la păscut, Valentin Paraiciuc, Cristinel Paraiciuc și Crina Comariţan au spart luneta mașinii acestora. La faţa locului și-au făcut apariţia și poliţiștii. Nici în prezenţa acestora, scandalagii nu s-au liniștit motiv pentru care agenţii au fost nevoiţi să tragă două focuri de avertisment în plan vertical. Indivizii au fugit, nu înainte de a adresa ameninţări la adresa poliţiștilor. (D.Z.)

 

 

Vezi si

Peste 120 de polițiști suceveni, cu 45 de mașini, prezenți pe șosele, pentru monitorizarea și fluidizarea traficului. Recomandări pentru șoferi în condiții de iarnă

Peste 120 de polițiști și 45 de autospeciale de poliție se află pe drumurile publice …