Monday , December 5 2022

Trei minori, dispăruţi din Centrul Scolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava

 
ARTENI FLORIN IONUT [800x600]

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a minorului Florin Ionuţ Arteni, de 17 ani, domiciliat în comuna Rîşca, care în dimineaţa zilei de 25 mai 2014 a plecat din Centrul Scolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,70 metri, constituţie astenică, ten deschis, faţă ovală, păr şaten închis vopsit în faţă blond, ochi căprui, nu este cunoscut cu semne particulare pe suprafaţa corpului.
La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albastră şi tricou gri.
LUNGU MARIAN-IONUT [800x600]
De asemenea, poliţia desfăşoară activităţi de găsire a minorului Marian – Ionuţ Lungu, de 17 ani , domiciliat în sat/comuna Ostra, care în dimineaţa zilei de 25 mai 2014 a plecat din Centrul Scolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, ten închis, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, nu este cunoscut cu semne particulare pe suprafaţa corpului.
La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de blugi de culoare albaştri, tricou cu imprimeuri multicolore, iar în picioare avea încălţăminte tip adidas de culoare albă cu dungi bleumarin.
MOROSAN MARIA ADRIANA [800x600]
Poliţia desfăşoară activităţi de găsire a minorei Maria Adrian Moroşan, de 13 ani, cu domiciliul comuna Vereşti, care în data de 22 mai 2014 a plecat din Centrul Scolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava şi nu a mai revenit.
Semnalmente: : înălţime 150-160 cm, ten măsliniu, constituţie astenică, păr şaten-închis, tuns scurt, ochi căprui, fără semne particulare.
La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră şi bluză neagră cu roşu.
Ajutorul dumneavoastră poate duce la găsirea acestor minori.
În cazul în care aveţi date cu privire la aceste persoane, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi. t

Vezi si

O familie cu patru copii din Stulpicani are nevoie de ajutor după ce a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de Sărbători

Agoniseala de-o viață a familiei a fost mistuită de un puternic incendiu, săptămâna trecută. După …