Saturday , January 28 2023

Trei mii de cadouri au fost împărțite de Moș Crăciun în centrul Sucevei (FOTO | VIDEO)

Moș Crăciun a sosit miercuri seară în centrul Sucevei și a împărțit trei mii de cadouri copiilor care au venit în număr mare. Desigur, însoțiți de părinți sau de bunici și au așteptat cuminți în fața scenei amenajată de Primăria Suceava pe esplanadă, lângă Bradul de Crăciun frumos luminat încă din seara zilei de 28 Noiembrie.

Până la sosirea Moșului, pe scenă au evoluat mai multe grupe de colindători, de cele mai multe ori fiind copii de la diverse școli sucevene. Moș Crăciun a urcat pe scenă după ce l-a invitat primarul Ion Lungu care a sosit pe la ora 17:15. Primarul a mers o perioadă prin mulțime și apoi a intrat în perimetrul delimitat cu garduri metalice de Poliția Locală pentru a ajunge la scena unde deja erau grupuri de colindători și de copii care abia așteptau sosirea Moșului.

Primarul a urcat după ce a așteptat un grup de colindători de la școala Filadelfia să încheie cântecul și apoi i-a salutat pe cei peste o mie de oameni care veniseră aseară în centrul orașului. Le-a vorbit, pe scurt – cât să nu plictisească publicul – despre frumusețea colindelor și a iluminatului ornamental din centrul orașului și-a exprimat regretul că încă nu a ajuns zăpada în Bucovina, după care Moș Crăciun a împărțit daruri în vreme ce primarul și două soliste de muzică populară cântau o colindă despre care, ulterior, Ion Lungu a spus că este una din cele mai frumoase din zona Bucovinei.

Moș Crăciun a continuat să împartă daruri copiilor și după ce primarul a terminat de cântat colinda, pe scenă evoluând alte grupuri de colindători. Totuși, cadourile au fost date de Moș Crăciun nu înainte ca acesta să spună că este foarte frumos în Suceava și că Moșul va mai veni o dată, la fiecare copil în parte, cu condiția să fie cuminți. (D.P.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …