Friday , April 9 2021

Trei mașini lovite de un șofer băut care încerca să intre în parcarea unui supermarket din Rădăuți

Vineri, 12 februarie, în jurul orelor 18:40, S. Alexandru, de 24 de ani, din Rădăuți, conducea autoturismul marca BMW pe str. Mihai Viteazul din Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre str. Bogdan Vodă către Supermarketul Profi.

politia, masina noua Obiectiv


Ajungând în dreptul supermarketului Profi a efectuat viraj la stânga pentru a intra în parcare, dar din cauza neadaptării vitezei la sectorul de drum pe care circula și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat trei autoturisme parcate. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale la toate cele patru autoturisme.
Întrucât S. Alexandru emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Mun.  Rădăuți pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Spitalul Județean Suceava face de mâine teste PCR, contra cost

Valoarea unei astfel de investigații este de 250 de lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă …