Monday , July 22 2024

Trei mașini implicate într-un carambol provocat de un șofer beat

Marți seara, în jurul orei 18.00,  pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovnesc a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale în care au fost implicate trei autoturisme. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că cele trei mașini  pe direcția Vama spre Pojorâta, iar imediat după intersecția cu str. Fraterității, conducătorul auto S. Dragoș, aflat la volanul unui autoturism Ford a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate pietonilor angajați în traversarea drumului.  B. Mario Robert, aflat la volanul unui Audi, a oprit în spatele Fordului, dar P. Gheorghe, aflat la volanul unui Mercedes nu a mai putut opri în spatele autoturismului marca Audi, care era oprit în fața sa, l-a acroșat în partea din spate și l-a proiectat în autoturismul Ford. Toate cele trei autoturisme au suferit avarii, fără a exista victime.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilometru, în cazul lui P. Gheorghe, șoferul Mercedesului, reieșind o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât acesta nu a putut prezenta lucrătorilor de poliție o poliță RCA valabilă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare al autoturismului marca Mercedes și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare. De asemenea, pe numele său a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe“. (O.S.)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …