Wednesday , September 28 2022

Trei mașini au fost implicate într-un accident pe o stradă din Suceava

Un șofer nu a adaptat viteza într-o curbă, pe str. 22 Decembrie, a intrat pe contrasens, lovind un Ford Focus, apoi un BMW. Soferița de pe Ford a fost rănită ușor

Pe str. 22 Decembrie, din municipiul Suceava a avut loc luni, 17 decembrie, la ora 21.30, un accident în care au fost implicate trei mașini. Cătălin B., de 36 ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul marca VW LT, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca Ford Focus condus de Camelia S., de 35 ani, din comuna Adâncata, care venea din sens opus. În urma coliziunii, autoturismul marca VW LT a fost proiectat în autoturismul marca BMW condus de Ce­zărel C., de 43 ani, cu domiciliul în ora­șul Darabani, județul Botoșani, care circula în direcția Suceava spre Adâncata, în spatele autoturismului marca Ford Focus. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Ford Focus.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind ­ne­gative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (O.S.)

Vezi si

Contractele de finanțare pentru construirea unor creșe la Vicovu de Sus și Siret, semnate de ministrul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării Cseke Attila a semnat marți 30 de noi contracte de finanțare pentru construirea …