Friday , September 30 2022

Trei indivizi, reținuți pentru că au bătut șapte oameni într-un local din Câmpulung

Scandalul a a vut loc la pub-ul „Marionette”. Doar trei dintre cei agresați au depus plângere pentru lovire, iar firma care administrează localul a depus și ea plângere pentru distrugere 

Miercuri, 6 februarie, polițiștii au identificat patru tineri și au reținut trei dintre ei, care au făcut scandal și au agresat pe 21 ianuarie mai multe persoane în localul ,,Marionette” din Câmpulung Moldovenesc.

Aautorii faptelor de agresiune sunt Liviu Ț., de 18 ani, Constantin-Ionuț O., de 23 de ani, Constantin S., de 19 ani și Iacob Ş., de 20 de ani, toți din comuna Izvoarele Sucevei.

În această cauză penală au depus plângeri trei bărbați de 26, 34 și 35 de ani, toți din municipiul Câmpulung Moldovenesc, persoane ce au necesitat zile de îngrijiri medicale, conform actelor medico-legale înaintate. De asemenea, a depus plângere și SC Miss Inof Srl Câmpulung Moldovenesc, cu privire la faptele de distrugere din local. Cercetările au relevat că în fond au fost agresate fizic 7 persoane de către cei 4 suspecți, însă doar 3 persoane au reclamat faptele penale. Pe 6 februarie, a fost dispusă măsura reținerii față de trei dintre cei patru agresori, pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe” (3 fapte), „distrugere” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Cei trei au ajuns în Arestul IPJ Suceava, urmând ca față de aceștia să se dispună alte măsuri preventive. (O.S.)

 

Vezi si

Primăria Liteni a început lucrările de asfaltare a opt kilometri de drumuri

Nouă sectoare de drum din Corni, Roșcani și Liteni vor beneficia de covor asfaltic în …