Tuesday , July 23 2024

Trei hoti, un tanar de 19 ani si doua fete de 15 ani, au tabarat peste o batrana de 82 de ani, furandu-i banii pe care ii avea asupra ei

Vineri dup\ amiaz\, `n jurul orei 12.40, prin 112,  Ermina P. de 82 ani, din municipiul Suceava, a sesizat faptul c\ în timp ce intra în locuin]\ cu dou\ saco[e de cump\r\turi [i o po[et\, din spate au venit dou\ tinere necunoscute care au împins-o în interior iar una dintre acestea i-a sustras po[eta în care se aflau actele de identitate, acte personale [i dou\ portofele în care se afla m\run]i[, dup\ care  au fugit.
În urma m\surilor întreprinse, în zon\ a fost identificat un grup de trei tineri format din Andrei Z. de 19 ani din comuna Dr\goie[ti, C.L. [i G.C., ambele  de 15 ani, din comuna {cheia.
Cu ocazia primelor cercet\ri  s-a stabilit faptul ca cei trei suspec]i, dup\ o în]elegere prealabil\,  au urm\rit-o pe victim\, pân\ la intrarea în locuin]\ [i în timp ce Andrei Z. le a[tepta în scara de bloc, cele dou\ tinere, profitând de faptul ca femeia era în vârsta [i se mi[ca greu, au împins-o în locuin]\ [i i-au sustras po[eta pe care o avea asupra ei. Cercet\rile sunt continuate pentru stabilirea întregii activt\]i infrac]ionale a celor în cauz\. (O.S.)

Vezi si

Șoldan: Proiectul de decolmatare a lacului de suprafață Solca și securizarea barajului, o investiție tărăgănată de 20 de ani, a intrat în linie dreaptă

  Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a anunțat, luni seara, că proiectul …