Saturday , December 3 2022

 Trei flăcăi prinşi la furat în Ipoteşti

Luni noaptea, la ora 01:20, Secția 2 Poliție Rurală Ipotești a fost sesizată telefonic de către agentul pază în cadrul Primăriei comunei Ipotești, cu privire la faptul că în curtea unei locuințe se află mai multe persoane suspecte  cu intenția de a sustrage bunuri.

În curtea casei respective, nelocuite, au fost identificați trei tineri care la sosirea poliției au încercat să fugă însă au fost prinși.

Cu această ocazie s-a stabilit identitatea persoanelor în cauză, după cum urmează: C. Alin de17 ani din Ipotești; S. Marin,  de 15 ani cu domiciliul în Ipotești; S.  Luigino de 15 ani cu domiciliul în Ipotești.

Din cercetările efectuate s-a constat că cei trei tineri au pătruns în curtea locuinței, în atelierul de tâmplărie, au căutat bunuri pentru a le sustrage însă nu au reușit să fure nimic întrucât au fost  depistați.

S-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „tentativă la comiterea infracțiunii de furt calificat”, cercetările fiind continuate de Postul de Poliţie Ipotești.       Totodată în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale a susnumiților pentru nerespectarea OM nr. 3/2020  în sumă de 1000 lei fiecare.

Vezi si

Foresta încheie anul cu o deplasare dificilă la Bacău

  “Galben-verzii” joacă pe terenul celei de-a doua clasate sâmbătă, de la ora 14.00 Foresta …