Monday , October 3 2022

Trei elevi de la “ Stefan”, prinşi în parcul Sipote în timp ce se drogau

Drogati Stefan 1

Trei elevi de la Colegiul Naţional “{tefan cel Mare” din Suceava au fost surprinşi de poliţişti pe o bancă din parcul {ipote, în timp ce fumau o ţigară cu substanţe halucinogene u asupra celor trei tineri a fost găsit un plic cu „iarbă”, o cutie pentru amestecat tutun şi foiţe pentru ţigări u contactat telefonic directorul liceului, Dan Popescu, a declarat că nu a fost informat cu privire la acest aspect 

Sâmbătă, 6 aprilie, în jurul orei 16.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Suceava i-au identificat şi legitimat în zona Parcului {ipote, din municipiul Suceava, pe o bancă la aproximativ 50 de metri de McDonald’s, pe {tefan Horomnea, de 18 ani, Dan George V. şi Andrei C., ambii de 17 ani. Conform unor cunoscuţi ai tinerilor, aceştia sunt elevi la Colegiul Naţional “{tefan cel Mare” din municipiul Suceava. Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra lui Andrei C. a fost găsit un pliculeţ cu fragmente vegetale de culoare verde din categoria substanţelor susceptibile a avea efect psihoactiv şi o cutie multicoloră pentru amestecat tutun, iar asupra lui {tefan Horomnea au fost găsite trei cutii în care se aflau foiţe pentru confecţionat ţigări. De asemenea, de la faţa locului a fost ridicat şi o ţigară ce a fost aruncată jos de unul dintre cei trei tineri la vederea poliţiştilor.
Drogati Stefan 2Cercetările au fost preluate de Brigada de Crimă Organizată Suceava. Politiştii vor să afle dacă este vorba despre etnobotanice, marijuana sau canabis. Elevii sunt cercetaţi in stare de libertate.
Fiind contactat telefonic directorul Colegiului Naţional {tefan cel Mare din Suceava, Dan Popescu, a declarat că nu a fost informat cu privire la acest aspect, însă doar unul din numele celor trei tineri implicaţi i se pare cunoscut ca fiind posibil elev la unitatea de învăţământ pe care o conduce. (C.Z.)

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …

No comments

  1. trebuie trebuie bine le`a facut sunt cel putin mii ca ei mai ales in scolile de prestigiu cum sunt stefan si petru. Oricum se omoara incet da sigur fumand porcarii de alea !!!

  2. I n mod normal acesti tineri minori nu trebuie pusi la stalpul infamiei de prima data. Sunt minori , trebuie consiliati la psiholog, nu dati la ziar imediat ..apoi daca persista in greseala se fac publice aceste probleme. Majoritatea tinerilor au aceste curiozitati : alcool, iarba, fete ..asta nu inseamna ca sunt infractori asa cum ii prezentati voi..

  3. voi va luati de 3 copii care stateau pe o banca si fumau o tigara…cum suna asta? nu sunt alte lucruri mai interesante in lumea asta? ceva de bine sa spuneti si voi mai stiti? cred ca va plictisiti tare voi, jurnalistilor.