Wednesday , June 7 2023

Trei elevi ai Colegiului Național ”Petru Rareș” Suceava, medaliați cu aur la I-FEST2, în Tunisia

Trei elevi de la Colegiul Național ”Petru Rareș” din Suceava au fost medaliați cu aur la ”International Festival of Engineering, Science and Technology”, competiție desfășurată în Tunisia, în perioada 18 – 22 martie a.c.

Tudor Dochia, clasa a X-a G, Alexandru Turculeț, clasa a XI-a H și Paul Ungureanu, clasa a XI-a H sunt elevii care s-au întors din Tunisia cu medaliile de aur de la I-FEST2. Cei trei medaliați au fost însoțiți în această călătorie de profesorul Victor Șutac, îndrumătorul lor din cadrul Clubului de Inventică al CNPR.

Potrivit reprezentanților colegiului, cei trei elevi au participat cu 2 lucrări: ”MACHINE LEARNING PROGRAM FOR PREDICTING NONLINEAR PHENOMENA” și ”ASSISTANT DEVICE FOR HANG-GLIDING – GLIDAR”, ambele premiate cu medalia de aur și includerea în topul lucrărilor realizate de cei peste 500 de concurenți din 32 de țări participante. (O. N.)

 

 

Vezi si

Ambulanța Suceava nu are furnizori de piese pentru Mercedesurile din dotare. 35 din 59 de utilitare au peste 10 ani de funcționare

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava este cât se poate de divers, cu …