Tuesday , December 6 2022

Trei containere vor amplasate lângă UPU Suceava pentru triajul pacienților

In urma consultarilor conducerea Spitalului Judetean si Prefectura Suceava, s-a decis amplasarea a trei containere lângă Unitatea de Primiri Urgențe (clădirea spitalului nou), pentru a asigura triajul pacienților.

Containerele, din care unul aparține Prefecturii și două aparțin SC SUCT SA Suceava, au dimensiuni standard de 6 metri lungime, 5 metri lățime și 2,2 metri înălțime, vor fi móntate de cadre aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

Fluxul operațional va fi asigurat de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava sub coordonarea dr. Liviu Cîrlan- șef UPU.

Containerele sunt încălzite și oferă condiții decente, care asigură un plus de confort pacienților care se prezintă la spital.

Duminica a si ajuns primul container la spital. El va fi montat si utilizat ca vestiar pentru cadrele medicale.

Incepand de maine, 29 martie, STARBUCKS va asigura pentru personalul medical, personalul ISU, dar și pentru pacienții din triaj ceai, cafea și fresh-uri de portocale. Prin această acțiune se dorește asigurarea unui climat normal, primitor, pentru persoanele care se prezintă la spital dar și pentru angajații spitalului care luptă în continuare, în linia întâi, se arata intr-un comunicat transmis de Prefectura Suceava.

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …