Tuesday , December 6 2022

Trei concerte de colinde, organizate de Primăria Rădăuţi

În perioada 17-21 decembrie, Pri­măria municipiului Rădăuţi împreună cu Casa de Cultură Municipală, organi­zează trei concerte de colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă.Primaria Radauti

Duminică, 17 decembrie, începând de la ora 17:00, în incinta Parohiei „Sf. Arhangheli Mihail şi Gravril” din  Marginea, va avea loc cea de-a XXVl-a ediţie a concertului de cântece religioase, „Hristos se naşte, slăviţi-L”! Orga­­nizatorii evenimentului sunt Ca­­­­te­­drala Ortodoxă Rădăuţi, Proto­popiatul Rădăuţi, Casa Municipală de Cultură Rădăuţi şi Corala „Sfântul ­Ie­rarh Leontie” din  Ră­dăuţi. Accesul la eveniment este gratuit.

Luni,  18 decembrie, rădăuţenii sunt invitaţi să participe la Concertul Ex­traordinar de Crăciun susţinut de către Filarmonica de Stat din Bo­toşani, în incinta Casei de Cultură din Rădăuţi. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 30 de lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului este de 10 lei. Pe 21 decembrie, în incinta Casei de Cultură Rădăuţi, va avea loc cea de-a lX-a ediţie a concertului de colinde “Feeria Crăciunului” , începând cu ora 18:00. Accesul la eveniment este gratuit, informează un comunicat de presă al Primăriei Rădăuţi. (O.S.)

Vezi si

Cum îi putem sprijini pe sucevenii evacuați în urma exploziei de ieri

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat ieri modalitățile prin care pot fi sprijinite financiar sau cu …