Saturday , December 3 2022

Trei centre noi de vaccinare în județul Suceava, la Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc

Alexandru Moldovan, prefectul județului Suceava, a anunțat, sâmbătă, că  S.C. Dorna Medical S.R.L. a confirmat deschiderea a 3 noi puncte de vaccinare în municipiile Rădăuți, Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc. Cele trei puncte de vaccinare vor fi operaționalizate începând cu săptămâna viitoare, după obținerea tuturor avizelor impuse de reglementările în vigoare.

Reamintim că, săptămâna aceasta, prefectul Moldovan a mai anunțat că, în urma demersurilor efectuate,  Policlinica și Spitalul Bethesda Suceava vor deschide un centru de vaccinare începând de luni, 1 noiembrie 2021. Acesta va funcționa în laboratorul de testare PCR din strada Nicolae Labiș nr.33, urmând a se identifica și un spațiu în incinta Policlinicii Bethesda din proximitatea Bazarului Suceava, în perioada următoare.

Conform Direcției de Sănătate Publică, până acum, în județul Suceava s-au vaccinat 137.841 de persoane, din care 89.529 persoane cu doza a doua și 16.999 de persoane au primit și doza a treia. În cursul zilei de vineri, 29 octombrie a.c., s-au vaccinat în județul Suceava un număr de 1.926 persoane. (O.S.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …