Saturday , October 1 2022

Trei case branșate ilegal la rețeaua de curent, descoperite în cătunul romilor de la Vuliva

Vineri, 6 mai, în urma unor activități informativ – operative desfășurate de către polițiștii Postului de Poliție Frătăuții Noi, pe linia comiterii unor infracțiuni de furt de curent electric, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești cu sprijinul reprezentanților din cadrul DELGAZ GRID, au desfășurat o activitate de constatare, în zona cătunului de rromi Vuliva.

Au fost identificate trei imobile, aparținând numitului P. Valentin, P. Ileana și un imobil aparținînd numitului M. Ruben, racordate în mod ilegal la rețeua de alimentare cu energie electrică, aparținînd DELGAZ GRID. Aceste imobile nu dețineau contoare de măsurare a consumului de curent electric și nici nu aveau contract încheiat de furnizare/ distribuție a curentului electric.

În cauză, lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de ”furt de curent electric”și 3 infracțiuni de ”executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …