Friday , September 30 2022

UPDATE: Trei angajați ai DGASPC, care lucrează la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Gura Humorului au ajuns la spital, diagnosticați pozitiv cu Covid 19

UPDATE: Cele trei persoane nu sunt angajate ale Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Gura Humorului, ci ale DGASPC Suceava si lucreaza in cadrul Centrului de a Humor.

Aceștia au fost în izolare la domiciliu și urmau să intre astazi în tură, pentru o perioadă de 14 zile

Trei angajați ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului au fost internați în această seară, la Spitalul Județean Suceava, după ce au fost diagnosticați pozitiv cu Covid 19. ”S-a efectuat testarea angajaților din tura de izolare la domiciliu, înaintea efectuării schimbului și a intra în centru. Acești angajați nu au intrat în contact cu copiii, iar testările au fost făcute pentru a se evita contaminarea copiilor”, a explicat Nicoleta Daneliuc, purtătoare de cuvânt în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Au fost testați aproape 40 de angajați ai Centrului și doar trei au fost diagnsoticați pozitiv cu Covid 19. Starea acestora de sănătate este bună și urmează tratament de specialitate. (C.R.)

Vezi si

Primăria Liteni a început lucrările de asfaltare a opt kilometri de drumuri

Nouă sectoare de drum din Corni, Roșcani și Liteni vor beneficia de covor asfaltic în …