Wednesday , February 8 2023

Trei adolescenți au ajuns în arest după ce au intrat în casa unui rădăuțean pentru a recupera o datorie

Patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au intrat în casa unui tânăr de 22 de ani pentru a recupera de la acesta o datorie. După ce l-au bătut, au plecat cu o mașină, chiar dacă niciunul dintre ei nu are permis de conducere. Trei dintre agresori au ajuns în arestul poliției

 politiew


La data de 27 noiembrie 2016, la ora 22.02, Poliția municipiului Rădăuți a fost anunțată de un localnic de 22 de ani că a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit faptul că, în seara zilei de 27 noiembrie a.c., patru minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din localitate, au intrat în locuința reclamantului, ocazie cu care, pe fondul refuzului acestuia de a plăti o datorie mai veche, doi dintre tineri, respectiv cel de 16 și unul de 17 ani, l-au lovit cu pumnii și picioarele, după care, au părăsit zona cu o mașină, fără a fura bunuri. In urma investigațiilor întreprinse de polițiști, autoturismul a fost găsit și oprit de agenți pe strada Piața Unirii din centrul municipiului Rădăuți, la volan aflându-se adolescentul de 16 ani, care nu are permis de conducere, iar în interior mai erau și ceilalți trei agresori. Din verificările polițiștilor a mai reieșit și faptul că autovehiculul ce aparține mamei minorului de 16 ani, plecată la muncă în străinătate, are plăcuțele de înmatriculare false, cele reale fiind ridicate de agenți în urma unui control din 26 noiembrie 2016. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau cu plăcuțe de înmatriculare false” și „conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.
În cursul zilei de ieri, polițiștii au continuat activitățile de cercetare penală pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale, față de trei dintre minori fiind dispusă mă­sura reținerii. (D.Z.)
 

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …