Wednesday , April 17 2024

Traian Basescu, asteptat azi la Dornesti la inaugurarea primei case refacute dupa inundatii

N prima cas\ care a intrat `n reconstruc]ie `n comuna Dorne[ti, a familiei lui Viorel Marcu, care are [apte copii, a fost vizitat\ de pre[edintele Traian B\sescu `n prima zi c=nd aici se turna funda]ia
Pre[edintele Traian B\sescu este a[teptat, joi diminea]\, `n comuna sucevean\ Dorne[ti, care a fost afectat\ de inunda]iile din luna iulie, unde ar urma s\ viziteze o cas\ ref\cut\ pentru o familie de sinistra]i. Prima cas\ care a intrat `n reconstruc]ie `n comuna Dorne[ti, a familiei lui Viorel Marcu, care are [apte copii, a fost vizitat\ de pre[edintele Traian B\sescu `n prima zi c=nd aici se turna funda]ia. Potrivit unor surse politice locale, pre[edintele Traian B\sescu este a[teptat, joi, `n comuna Dorne[ti, unde este inaugurat\ finalizarea construc]iei casei familiei Marcu. Casa familiei Marcu a fost distrus\ de inunda]ii dup\ ce un p=r=u din comun\ s-a rev\rsat.
~n comuna Dorne[ti au fost afectate `n urma inunda]iilor un num\r de 330 de case, iar 37 de locuin]e trebuie reconstruite. Pagubele produse de inunda]iile de la sf=r[itul lunii iunie `n jude]ul Suceava se ridic\ la peste 357 de milioane de lei (aproximativ 83, 8 milioane de euro), potrivit unui raport al Comitetului Jude]ean pentru Situa]ii de Urgen]\ Suceava.

Vezi si

S-a reluat furnizarea căldurii în municipiul Suceava

Din seara de 16 aprilie a fost reluată furnizarea căldurii în sistemul centralizat de termoficare …

No comments

  1. ATENTIE la firma Roviprest Tg. Neamt, Lazar mare tepar!!!!!!!

  2. Normal, actiuni populiste, altceva nu mai stiu oranjadele sa faca. Cu ce-o fi ajutat Basescu familia asta amarat?!