Thursday , September 29 2022
Breaking News

Traficul camioanelor prin Vama Siret, blocat marti din cauza sistemului informatic

Traficul rutier pentru autovehiculele de mare tonaj era blocat, mari dimineaţă, in Vama Siret din cauza unor defecţiuni apărute la sistemul informatic romanesc.

camioane vama

Marţi dimineaţă, în Vama Siret, timpul de aşteptare pentru fiecare camion care încerca să iasă din ţară era de aproximativ 60 de minute.

Aceeaşi perioadă au avut-o de petrecut în cabine şi cei care au dorit să părăsească teritoriul ţării prin Vama Halmeu.

Din pricina cozilor, cele două puncte de frontieră s-au blocat, pentru camioane, şi pe sensul de intrare şi pe cel de iesire.

La autoturisme, in schimb, timpul de asteptare era de aproximativ 30 de minute, conform aplicatiei traficonline.

Blocajul din Vama Siret este cauzat de sistemul informatic din vămi, care s-a defectat.

“În această (marţi) dimineaţă, în jurul orei 1.00, traficul de camioane prin Vama Halmeu, judeţul Satu Mare, respectiv prin Vama Siret, judeţul Suceava, a fost blocat din cauza unor defecţiuni la sistemul vamal românesc”, a declarat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei.

O situaţie similară a fost înregistrată şi la Vama Moraviţa, pe sensul de intrare în România.

Pentru autoturisme, traficul prin punctele de frontieră a decurs în mod normal, au precizat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. (O.S.)

 

 

Vezi si

Absolventă a Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, premiată și felicitată de conducerea ASE București și de ministrul Educației

Absolventa Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, promoția 2022, Denisa Siminiuc, a fost premiată și felicitată …

One comment

  1. Era Cossacks de diminica scum e groaznic!