Friday , September 30 2022

Tractorist aflat pe carosabil, omorât de o mașină, la Straja

O persoană murit într-un accident produs vineri, 6 septembrie, la Straja, pe D.J. 209 G. Bărbatul se afla pe carosabil, lângă tractorul lui, când a fost spulberat de o mașină.

Din primele verificări ale polițiștilor și din declarația dată de șofer, Costel P., de 26 de ani, din comuna Straja, rezultă că acesta conducea autoturismul marca Audi A6, cu volanul situat pe partea dreaptă, pe D.J. 209 G, pe raza comunei Straja, din direcția Brodina către  Vicovu de Sus, iar din cauza soarelui, într-o curbă la stânga, în apropierea unei case, nu a observat un tractor ce era staționat pe partea dreapta a sensului de mers, acroșându-l pe conducătorul tractorului, Gheorghe D., de 65 de ani, localnic, care era coborât din vehicul pe partea stângă, pe carosabil.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor tractoristului, acesta fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a decedat. Costel P. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice de sânge. (O.S.)

 

Vezi si

Primăria Liteni a început lucrările de asfaltare a opt kilometri de drumuri

Nouă sectoare de drum din Corni, Roșcani și Liteni vor beneficia de covor asfaltic în …