Sunday , October 2 2022

Toyota recheamă 2,77 milioane de maşini Prius si Corolla din toata lumea pentru defecţiuni la sistemul de direcţie şi la pompa de apă

Toyota va rechema în service 2,77 milioane de autovehicule la nivel global, după ce descoperit defecţiuni la sistemul de direcţie şi la cel al pompei de apă, a informat, miercuri, grupul nipon, la o lună după ce a anunţat un alt program de rechemare, pentru 7,4 milioane de maşini.
Noul program de inspecţie şi remediere a defecţiunilor vizează unele modele hibrid şi pe benzină ale producătorului auto nipon, potrivit Bloomberg.
Prius şi Corolla se află printre modelele rechemate, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Toyota. Grupul nu a fost informat, până în prezent, despre accidente rezultate în urma acestor defecţiuni.
Toyota nu a furnizat estimări privind costul programului.
Noua serie de rechemări vine în contextul eforturilor preşedintelui Toyota, Akio Toyoda, de a reconstrui reputaţia pentru calitate a producătorului auto.
Toyota a rechemat în service peste 10 milioane de maşini în 2009 şi 2010, iar în octombrie a anunţat că trebuie aduse în service 7,43 milioane de autovehicule produse de grup, din cauza unei defecţiuni care putea conduce la topirea şi chiar aprinderea butonului de închidere a geamurilor.

Vezi si

USV va marca deschiderea anului universitar 2022-2023 cu un concert susținut de DJ Grim Ex

Luni, 3 octombrie 2022, de la ora 19:00, pe esplanada din fața corpului A al …