Tuesday , September 27 2022

Toyota contrazice Ford: Corolla este cea mai vanduta masina din lume in 2012

corolla

Toyota a anuntat, miercuri, ca modelul Corolla a fost cea mai vanduta masina din lume in 2012, contrazicand rivalul Ford, care sustine ca primul loc apartine modelului Focus.
Ford a precizat ca a vandut 1,02 milioane de masini Focus, anul trecut, citand datele oferite de firma de consultanta in domeniul automobilelor Polk. Oficialii companiei americane sustineau ca modelul rival, Corolla, s-ar fi vandut in doar putin peste 872.000 de exemplare.
Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al producatorului japonez, Ryo Sakai, a precizat ca vanzarile modelului Corolla s-au ridicat la 1,16 milioane de unitati, in 2012, adaugand ca a ramas cea mai populara masina la nivel mondial, relateaza Reuters.
Vanzarile includ toate versiunile masinii: Corolla Sedan, cu peste 90 la suta din total, Corolla Altis, Corolla Axio, Corolla Wagon, Corolla Fielder si Corolla Rumion, a precizat purtatorul de cuvant.

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …