Saturday , December 10 2022

Toate familiile nevoiașe din Suceava vor beneficia de ajutor de încălzire

Marți dimineață a avut loc o întâlnire la Primăria Suceava cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din oraș. Pe lângă problemele cotidiene cu care se confruntă sucevenii s-a discutat și despre ajutorul acordat pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie în sezonul rece.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că toate familiile nevoiașe din oraș vor beneficia de ajutor de încălzire. Potrivit acestuia, foarte important este că persoanele racordate la sistemul centralizat, respectiv 15.278 de apartamente nu vor simți majorările care apasă pe toți, iar prețul va fi tot de 240 lei pe gigacalorie.

Mai mult, familiile nevoiașe, indiferent de sistemul de încălzire, respectiv 37.840 de apartamente vor beneficia de ajutor dacă se încadrează în plafon. Pentru a beneficia de acest ajutor începând cu luna noiembrie, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2022. Toate informațiile necesare, împreună cu formularul de cerere și declarația pe propria răspundere se regăsesc pe site-ul primăriei Suceava. (D. P.)

Vezi si

Tânăr din Bosanci, prins la Marginea cu 444 de petarde și artificii

 Joi, 8 decembrie, polițiștii au desfășurat activități specifice pe linia identificării persoanelor care comercializează produse …