Tuesday , November 29 2022

T=nar de 36 de ani, `njunghiat, batut cu salbaticie si abandonat `ntr-un sant, la Slatioara

Poli]i[tii nu au reu[it s\ dea `nc\ de urma agresorilor, `ns\ se [tie c\ ace[tia sunt `n num\r de patru, oamenii legii stabilind [i un cerc de suspec]i n t=n\rul b\tut a avut norocul c\ a fost v\zut din `nt=mplare de un cons\tean [i trasnportat apoi la spital
Un t=n\r de 36 de ani din Sl\tioara a fost g\sit duminic\ seara, plin de r\ni, `ntr-un [an]. Pe data de 18 martie, în jurul orei 20.30, Ionel M. din localitatea Sl\tioara, comuna Stulpicani, a sesizat la poli]ie printr-un apel la 112, faptul c\ în timp ce circula cu ma[ina spre Stulpicani, l-a g\sit c\zut la p\m=nt pe Florin Mihalea de 36 ani, din localitate. Acesta din urm\ prezenta urme de s=nge la nivelul fe]ei [i pe partea din spate a hainelor. T=n\rul a declarat poli]i[tilor c\ a fost agresat de c\tre un grup de tineri [i înjunghiat în spate.
Potrivit cercet\rilor efectuate de oamenii legii, Florin Mihalea s-a deplasat `n jurul orei 17.00 la un bar de pe raza localit\]ii Sl\tioara unde a consumat o bere. Apoi, în jurul orelor 18.00 – 18.30 a plecat spre domiciliu, iar în fa]a barului, a avut o alterca]ie verbal\ cu un grup de tineri din localitatea Stulpcani. În timp ce se deplasa spre domiciliu pe D.J. 177 E , într-un loc izolat f\r\ case, partea v\t\mat\ a fost ajuns\ din spate de cei patru tineri care l-au lovit cu pumnii peste fa]\ [i corp. În urma loviturilor primite partea v\t\mat\ a c\zut pe z\pad\ [i s-a t=r=t apoi spre albia r=ului Sl\tioara. Cei patru tineri l-au urm\rit [i l-au înjunghiat `n spate cu un cu]it.
Victima a fost transportat\ cu o ambulan]\ la Spitalul Or\[enesc Gura Humorului, iar ulterior la Spitalul Jude]ean ”Sf=ntul Ioan Cel Nou” Suceava unde a fost diagnosticat\ cu ,,pl\gi multiple înjunghiate torace posterior [i hematom buz\ inferioar\ “. În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii de c\tre autori necunoscu]i a infrac]iunii de lovire sau alte violen]e, iar în func]ie de examinarea medico legal\ a victimei se va face încadrarea juridic\ a faptei.
Autorii agresiunii nu au fost `nc\ prin[i, poli]i[tii av=nd `n acest moment un grup de suspec]i. (P.B.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …