Tuesday , December 6 2022

T=nar de 26 de ani, `njunghiat de un prieten `n centrul orasului C=mpulung

Mihai Hreniuc a ajuns `n stare grav\ la spital, dup\ ce a fost înjunghiat cu un cu]it în coapsa stâng\, în zona gâtului [i toracelui n vinovat de comiterea faptei se face Florin Maruseac, de 28 de ani, care s-a r\zbunat pe Hreniuc, pe fondul unor alterca]ii mai vechi

Un t=n\r de 26 de ani a ajuns ieri diminea]\ `n stare grav\ la spital dup\ ce a fost `njunghiat f\r\ mil\, `n plin centrul municipiului C=mpulung Moldovenesc.
Conform poli]i[tilor, Mihai Hreniuc de 26 de ani din comuna Moldova Suli]a, a fost g\sit plin de s=nge de mai multe persoane, `n fa]a unui magazin din C=mpulung Moldovenesc. ~n urma anchetei s-a stabilit c\ de fapt t=n\rul a fost `njunghiat `n incinta casei de amanet Flor Price SRL C=mpulung, situat\ pe strada Calea Bucovinei. Victima a fost `njunghiat\ `n zona capului [i a fost transportat\ de urgen]\ la Spitalul Municipal C=mpulung Moldovenesc, [i apoi transferat\ la Spitalul Jude]ean Sf=ntul Ioan cel Nou Suceava. Aici a fost diagnosticat\ cu “plag\ penetrant\ facial\ [i plag\ coaps\ st=nga”. Datorit\ st\rii grave de s\n\tate, medicii au fost nevoi]i s\ recurg\ la efectuarea unei interven]ii chirurgicale.
Purt\torul de cuv=nt al al Spitalului Jude]ean Suceava, dr. Tiberius Br\d\]an a declarat c\ pacientul este stabil hemodinamic, este con[tient, iar prognosticul privind starea s\n\t\]ii este favorabil, dat fiind faptul c\ nu au fost atinse organe vitale.
Victima a m\rturisit poli]i[tilor c\ nu `l cunoa[te pe agresor, dar a oferit informa]ii cu privire la semnalmentele acestuia.
~n scurt timp, oamenii legii l-au identificat pe b\t\u[ `n persoana lui Florin Maruseac de 28 de ani din comuna Moldova Suli]a.
~n timpul audierilor, b\rbatul a declarat poli]i[tilor c\ s-a `nt=lnit `n cursul dimine]ii cu partea v\t\mat\ [i au b\ut `mpreun\ mai multe beri `n barul Long Field Pub. Apoi, invoc=nd unele conflicte mai vechi, agresorul a scos un cu]it [i l-a t\iat pe Hreniuc `n zona g=tului.
Din c=te se pare, `n timpul s\rb\torilor de iarn\, cei doi au avut un conflict. Astfel, Mihai Hreniuc l-ar fi b\tut pe Maruseac, iar acesta, `n semn de r\zbunare, l-a `njunghiat.
~n prezent, cercet\rile au fost preluate de c\tre procurori ai Parchetului de pe l=ng\ Tribunalul Suceava, iar `n func]ie de `ncadrarea penal\ a faptei, se va stabili ce m\sur\ se va lua `mpotriva agresorului.
Ca informa]ie de ultim\ or\, anchetatorii l-au re]inut, asear\, pentru 24 de ore pe Maruseac, acesta fiind acuzat pentru s\v=r[irea infrac]iunii de tentativ\ de omor. T=n\rul din Moldova Suli]a urmeaz\ s\ fie prezentat `n cursul zilei de ast\zi, cu propunere de arestare preventiv\ pe o perioad\ de 29 de zile. (P.B.)

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …