Wednesday , December 7 2022

TIR lovit de un tren personal la Frasin

Luni dup\ amiaz\, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferat\ dintre sta]iile de cale ferat\  Molid [i Frasin, locomotiva unui tren personal  a acro[at semiremorca unui TIR condus de Petru S. de 59 ani din comuna Iaslov\], care nu s-a asigurat corespunz\tor la trecerea pasajului.

În urma impactului, semiremorca a fost aruncat\ în unul din stâlpii de pe marginea c\ii ferate care a fost rupt. Din fericire nu au fost victime omene[ti, locomotiva a suferit avarii u[oare iar trenul personal implicat `n accident a avut o întârziere de 17 minute. Trenul personal Suceava – Ilva Mic\ a avut la r=ndul s\u o întârziere de 12 minute. Conduc\torul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cercet\rile sunt continuate sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de distrugere [i punere în pericol a siguran]ei circula]iei feroviare. (O.S.)

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …