Saturday , June 22 2024

Tinerii sportivi suceveni campioni și vicecampioni naționali, premiați la Primăria Suceava

Vineri, 7 iunie, o parte dintre tinerii sportivi suceveni campioni și vicecampioni naționali au fost la Primăria Suceava, unde au fost premiați de viceprimarul Lucian Harșovschi pentru performanțele obținute.

Conform viceprimarului Lucian Harșovschi, au fost recompensați pentru bucuria pe care ne-au oferit-o următoarele echipe:

  • Echipa de rugby U20 a Liceului cu Program Sportiv – Clubul Sportiv Școlar, care  a obținut titlul de Campioană Națională. Aceasta are în componență 28 de sportivi și 2 profesori antrenori, fiecare dintre ei primind câte 1.000 de lei.
  • Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar Suceava la categoria Junior I a obținut titlul de Vicecampioană Națională. Aceasta are în componență 16 sportivi și 2 profesori antrenori, fiecare fiind premiat cu câte 700 de lei;
  • Echipa de handbal masculin Junior I a Liceului cu Program Sportiv a obținut locul I în cadrul Turneului Final Speranța. Cei 16 elevi și profesorul antrenor au primit câte 500 de lei.

Îi felicit pe fiecare în parte pentru rezultatele obținute și îi asigur că vom investi în infrastructura sportivă și în sportivii suceveni. De asemenea, vom sprijini și fotbalul sucevean și vă asigur că Suceava va avea echipă de fotbal”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi. (O.S.)

 

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …