Tuesday , December 6 2022

Tigări și alcool de contrabandă, găsite de polițiști în mașina unei sucevence

O șoferiță a fost oprită în trafic pentru control, ocazie cu care polițiștii au găsit în mașină 560 de pachete cu țigări și 12 sticle de băuturi alcoolice de contrabandă 

actiune rutiera suceava (1)

La data de 27 noiembrie 2017, în jurul orei 21.20, un echipaj din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe Calea Obcinilor, din localitate, autoturismul Land Rover, înmatriculat în Irlanda, condus de Angela Pintea, de 33 de ani, localnică. În urma controlului făcut asupra mașinii s-a constatat că în locul roții de rezervă, în portiera din dreapta față, sub scaunul șoferului, cât și sub scaunul pasagerului se aflau pachete cu țigări de contrabandă. În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea totală de 560 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, „Ashima”, „Marble” și „Rothmans”. Totodată, în interiorul mașinii a fost găsită și cantitatea de 12 sticle de băutură alcoolică, a câte un litru fiecare, marca „Nemiroff”, fără timbre fiscale.

Întreaga cantitate de țigări de contrabandă, cât și cele 12 sticle de băutură alcoolică au fost confiscate, cercetările urmând a fi continuate cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, prejuduciul fiind estimat la 6.200 de lei. De asemenea, s-a procedat la indisponibilizarea autoturismului marca Land Rover ce a fost folosit pentru săvârșirea infracțiunii, valoarea vehiculului fiind de circa 4.000 de euro. (D.Z.)

 

Vezi si

De Moș Nicolae, Gheorghe Flutur a dus daruri unei tinere familii din Șcheia care are cvadrupleți

Marți, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat familia Balan, o familie …