Wednesday , February 8 2023

Țigări de contrabandă în valoare de aproximativ 81.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră la Ulma

În data de 14 decembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliție Brodina a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul sectorului a descoperit în apropierea frontierei de stat pe direcția localității Ulma, 4 colete abandonate, care conțineau țigări de contrabandă de proveniență ucraineană

Imediat, au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră., concomitent cu luarea unor măsuri de cercetare și verificare a zonei

Coletele cu țigări de proveniență ucraineană au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.900 pachete cu țigări..

Țigările,în valoare de 80.730 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun. (O.S.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …