Monday , February 6 2023

Țigări de contrabandă de peste 160.000 de lei confiscate de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din Brodina au confiscat 10 colete în care se aflau 13.780 de pachete cu țigări de contrabandă în valoare totală de 161.200 de leicontrabanda-min

La data de 6 august 2018, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bro­dina a observat pe raza localității Lupcina mai multe persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat către interior. Po­lițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea indivizilor, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul statului vecin. Pe timpul acțiunii, polițiștii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase două focuri de avertisment în plan vertical.

Imediat au fost informate auto­ritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor mă­suri de supraveghere și ­cer­­cetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite 10 colete cu țigări. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 13.780 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană a căror valoare se ridică la suma de 161.200 de lei. Țigările au fost confiscate, iar în continuare se fac cercetări în vederea prinderii persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (D.Z.)

 

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …