Friday , September 30 2022

Tigări de contrabandă de aproape 100.000 de lei, găsite în anexa unei case din Ulma

Poliţiştii de frontieră suceveni au găsit într-o anexă a unei gospodării din comuna Ulma 9.690 de pachete cu ţigări de contrabandă în valoare de circa 97.000 de lei. Marfa, dosită acolo de doi localnici, a fost confiscată, pe numele proprietarilor fiind întocmite dosare penale pentru contrabandă în formă agravantă 

 contrabanda [800x600]


In data de 28 septembrie 2015, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, în baza unor date conform cărora într-o anexă gospodărească de pe raza localităţii Ulma este depozitată o cantitate de ţigări, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei.
Astfel, în jurul orei 11.35, un echipaj al poliţiei de frontieră s-a deplasat la imobilul respectiv, unde cu acordul proprietarului, au făcut un control, ocazie cu care au fost găsite într-o anexă 11 colete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Intreaga cantitate de ţigări a fost dusă la sediul sectorului unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9,690 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Din investigaţii făcute de poliţiştii de frontieră a reieşit că proprietarii măfii de contrabandă sunt doi tineri din comuna Ulma, respectiv Vasilică C., de 21 de ani şi Adrian M., de 26 de ani.
Tigările de contrabandă în valoare de 97.000 de lei au fost confiscate, iar cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunii contrabandă în formă agravantă. (C.Z.)

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …