Thursday , December 8 2022

Tigari de contrabanda confiscate `n trafic de politistii de frontiera suceveni

Poli]i[tii de frontier\ suceveni au depistat `n trafic dou\ persoane care transportau 1.500 de pachete de ]ig\ri de contraband\, fiindu-le `ntocmite acte premerg\toare sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de contraband\ n ]ig\rile `n valoare de 7.500 de lei au fost confiscate iar autoturismul [i remorca `n care erau ascunse ]ig\rile au fost indisponibilizate la sediul IJPF Suceava
~n ziua de s=mb\t\, 4 iunie, poli]i[tii de frontier\ din cadrul Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontier\ (IJPF) Suceava au executat o ac]iune pe linia combaterii traficului cu ]ig\ri, ocazie cu care au depistat `n trafic pe raza municipiul R\d\u]i, un autoturism marca „VW Vento” ce tracta o remorc\, `n care se aflau numi]ii Costic\ P., de 27 de ani [i Elena T., de 36 de ani, ambii domicilia]i `n ora[ul Vicovu de Sus. „Dup\ controlul documentelor de c\l\torie, poli]i[tii de frontier\ au trecut la verificarea autoturismului [i remorcii, ocazie cu care au fost descoperite `ntr-un loca[ special amenajat sub podeaua remorcii, un num\r de 1.500 de pachete de ]ig\ri marca „Doina” din Republica Moldova, f\r\ documente legale de provenien]\”, a precizat ofi]erul de rela]ii publice al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch – Seri]an. ~n urma celor constatate, poli]i[tii de frontier\ le-au `ntocmit persoanelor `n cauz\ acte premerg\toare sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de contraband\, acte ce urmeaz\ s\ fie `naintate Parchetului de pe l=ng\ Judec\toria R\d\u]i. ~ntreaga cantitate de ]ig\ri `n valoare de 7.500 de lei a fost ridicat\ `n vederea confisc\rii de c\tre poli]i[tii de frontier\ suceveni, iar autoturismul marca „VW Vento” [i remorca, `n valoare de 14.000 de lei, au fost indisponibilizate la sediul IJPF Suceava, `n vederea continu\rii cercet\rilor. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Bugetul pe 2023 se situează la nivelul lui 2022. Nu vor fi blocate conturile primăriilor sucevene din cauza proiectului “Utilități și mediu”

Președintele Consiliului Jude­țean Suceava, Gheorghe Flutur nu exclude ca bugetul de stat pe anul viitor …