Saturday , April 20 2024

Tigari ascunse într-un autoturism, depistate în Vama Siret

Poli]i[tii de frontier\ [i lucr\torii vamali din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au depistat în autoturismul unui cet\]ean român ]ig\ri de provenien]\ ucrainean\, ce erau ascunse în bagaje, în canistre de plastic, în filtrul de aer, în semiaripi, în turel\ [i în capota portbagajului ma[inii.
Ieri,  la Punctului de Trecere al Frontierei Siret s-a prezentat pentru a intra în ]ar\ conducând un autoturism marca „Opel Astra”, cet\]eanul român Ioan B., în vârst\ de 29 de ani, domiciliat în municipiul Boto[ani.
Dup\ controlul documentelor de c\l\torie, poli]i[tii de frontier\ [i lucr\torii vamali  au efectuat un control am\nun]it asupra persoanei, bagajelor  [i mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse [i nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagaje, în canistre de plastic, în filtrul de aer, în semiaripi,  în turel\ [i în capota portbagajului  ma[inii, un num\r de 370  pachete de ]ig\ri de diferite m\rci, de provenien]\ ucrainean\.
]ig\rile în valoare de 1.480 lei, au fost re]inute în vederea confisc\rii de c\tre organele vamale, iar persoana în cauz\ a fost sanc]ionat\ contraven]ional cu amend\ în valoare de 5.000 lei.
Totodat\ autoturismul  marca „Opel Astra” a fost indisponibilizat în Vama  Siret pân\ la achitarea de c\tre persoana în cauz\ a amenzii contraven]ionale. (O.S.)

Vezi si

Autoutilitară încărcată cu lemn fără acte, descoperită ca fiind sub sechestru cu ajutorul aplicației ”E-dac”

Folosind  aplicația E-Dac, polițiștii suceveni au reușit sâmbătă dimineață identificarea și imobilizarea un autoturism ce …