Wednesday , October 5 2022

Tiberius Bradatan – avansat secretar de stat la Sanatate. Radauteanul Daniel-Constantin Coroamă – numit secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor

Prin decizii ale premierului Viorica Dancila, incepand de miercuri, 28 noiembrie, doi suceveni au fost numiti secretari de stat in Guvern. 

Astfel, medicul Tiberius Bradatan, fost director medical al Spitalului Judetean, a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Până în prezent, el a fost subsecretar de stat in acelasi minister.

De asemenea, printr-o alta decizie, Viorica Dancila l-a numit pe Daniel-Constantin Coroamă in postul de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Inginerul silvic radautean Daniel Coroama lucreaza acum in cadrul Garzii Forestiere Suceava,  si a fost şef al Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vînătoare-ITRSV Suceava.

Victor Alexeev a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP), printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă. Totodată, şefa Guvernului l-a eliberat Veaceslav Şaramet din funcţia de secretar de stat la MRP, informeaza Agerpres.
Deciziile premierului Dăncilă au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …